23.09
Wypieki i desery
Jedność
23,09 zł
Cena regularna: 35,01 zł
(-34%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 19,84 zł
(+16%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów ?czekoladowych?, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy - wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania ?czekoladowych? deserów - osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa - można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów - poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach - w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady - dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
Szczegóły
Tytuł
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Autor
Wydawnictwo
Temat
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
256
Format
19.7x24.1
Języki
polski
ISBN
9788379714322
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379714322
Data premiery
2018-05-10
Dodałeś produkt do koszyka
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
23,09 zł
Recenzje