loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
29.06 Książki Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
-6%

Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy

Oprawa: Miękka
29,06 zł
31,00 zł
Cena regularna: 31,00 zł (-6%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 24,31 zł (+20%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Spis treściAleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław PuchalskiRozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego ? szanse i problemyJadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena DecOcena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania kurMarcin Lewicki, Maria Tarapatskyy, Aleksandra Gumienna, Katarzyna Ostróżka, Marcin Bajcar, Czesław PuchalskiZastosowanie transglutaminazy w przemyśle spożywczymJanusz R. Mroczek, Karolina MroczekWartość rzeźna buhajków różnych ras pochodzących z regionu południowo-wschodniej PolskiKatarzyna Ostróżka, Maria Tarapatskyy, Dorota Wichrowska, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Bogdan Saletnik, Czesław PuchalskiMaltitol i erytrytol jako zamienniki cukru w produkcji lodów śmietankowychMariusz Rudy, Paulina AngrysAnaliza wpływu zamrażania mięsa wieprzowego na jego skład chemiczny i teksturęZofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata OrmianWpływ wysokiej temperatury w czasie odchowu na jakość mięsa kurcząt brojlerówMaria Tarapatskyy, Patrycja Sowa, Krzysztof Kręcichwost, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Katarzyna Ostróżka, Czesław PuchalskiOcena wartości odżywczej innowacyjnego pieczywa chrupkiego z dodatkiem naturalnego zakwasuJoanna Kaszuba, Mariola Róg, Barbara KogutOcena wybranych wskaźników jakości chleba bezglutenowego wypiekanego z mieszanek wypiekowych na bazie mąki gryczanej i jaglanej

Szczegóły

Tytuł
Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy
Rok wydania
2019
Oprawa
Miękka
Ilość stron
114
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788379967063
Redakcja
Augustyńska-Prejsnar Anna
Redakcja
Puchalski Czesław
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379967063

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
29,06 zł
31,00 zł
Cena regularna: 31,00 zł (-6%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 24,31 zł (+20%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy
Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy
29,06 zł
31,00 zł
Przejdź do koszyka
29,06 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO