54.15
Książki
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
-14%
Technologia wędzenia żywności
Wydawnictwo:
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Oprawa: Miękka
54,15 zł
Cena regularna: 63,15 zł
(-14%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 54,15 zł
(0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności. Omówiono w niej technologię wędzenia najważniejszych grup produktów żywnościowych, sposoby otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Oprócz zagadnień teoretycznych podano w niej wskazówki dotyczące poszczególnych operacji i zabiegów występujących w procesie wędzenia. Przyjęcie formy podręcznikowej, z elementami monografii sprawia, że książka jest użytecznym materiałem dla studentów, magistrantów i doktorantów technologii żywności i żywienia człowieka, jak również dla pracowników inżynieryjno-technicznych przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla studentów kierunków pokrewnych, takich jak towaroznawstwo i dietetyka, słuchaczy studiów podyplomowych z zakresu nauk o żywności i żywienia oraz dla uczniów techników przemysłu spożywczego.
Szczegóły
Tytuł
Technologia wędzenia żywności
Wydawnictwo
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
427
Format
15.0x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788309010906
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788309010906
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia wędzenia żywności
54,15 zł
Recenzje