loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
59.42 Książki WSiP

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: miękka
59,42 zł
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 47,25 zł (+26%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Podręcznik obejmuje m.in. tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej, przebiegu obsługi gości w restauracji, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.

Szczegóły

Tytuł
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo
Wydanie
6
Rok wydania
2020
Oprawa
miękka
Ilość stron
496
Format
17 x 24.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302150395
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302150395

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
59,42 zł
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 47,25 zł (+26%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Szajna Renata, Ławniczak Danuta
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Szajna Renata, Ławniczak Danuta
59,42 zł
Przejdź do koszyka
59,42 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO