loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
330.8 Książki Pearson

The Science of Nutrition

Melinda Manore

,

Linda Vaughan

,

Janice Thompson

Wydawnictwo: Pearson
Oprawa: Miękka
330,80 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

The Science of Nutrition, Third Edition is uniquely organized using an applied approach, which organizes vitamins and minerals based on their functions and effects on the body. This applied approach is most evident in the functional organization of the micronutrient (vitamin and mineral) chapters. Rather than requiring you to memorize all the vitamins and minerals and their characteristics, the authors present them based on their functions (like fluid and electrolyte balance, antioxidant function, bone health, energy metabolism, and blood and immunity health), so that you can understand their effects on the body. The Third Edition of the book adds New Focus Figure spreads that concentrate on the toughest topics to learn and understand.1. The Science of Nutrition: Linking Food, Function, and Health 2. Designing a Healthful Diet 3. The Human Body: Are We Really What We Eat? 4. Carbohydrates: Plant-Derived Energy Nutrients 4.5: In-Depth: Alcohol 5. Lipids: Essential Energy-Supplying Nutrients 6. Proteins: Crucial Components of All Body Tissues 6.5 In-Depth: Alcohol 7. Metabolism: From Food to Life 7.5: In-Depth: Vitamins and Minerals: Micronutrients with Macro Powers 8. Nutrients Involved in Energy Metabolism 9. Nutrients Involved in Fluid and Electrolyte Balance 10. Nutrients Involved in Antioxidant Function and Vision 10.5: In-Depth: Phytochemicals 11. Nutrients Involved in Bone Health 12. Nutrients Involved in Blood Health and Immunity 13. Achieving and Maintaining a Healthful Body Weight 13.5 In-Depth: Disordered Eating 14. Nutrition and Physical Activity: Keys to Good Health 15. Consumer Issues: Food Safety, Production, and Impact on the Environment 16. Nutrition Through the Life Cycle: Pregnancy and the First Year of Life 17. Nutrition Through the Life Cycle: Childhood and Adolescence 18. Nutrition Through the Life Cycle: The Later Years 19. Global Nutrition Appendices Answers to Review Questions Glossary Index Credits

Szczegóły

Tytuł
The Science of Nutrition
Autor
Melinda Manore , Linda Vaughan , Janice Thompson
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
976
ISBN
9780321883650
EAN
9780321883650
Kraj produkcji
PL
Producent
GPSR Pearson Central Europe Sp. z o.o.
ul. Szamocka 8
01-748 Warszawa
PL

[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
330,80 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
The Science of Nutrition
Melinda Manore, Linda Vaughan, Janice Thompson
330,80 zł
Przejdź do koszyka
330,80 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO