41.8
                                            Książki
                                            WSiP
                                        
                                        Technologia gastronomiczna. Część 2
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: miękka
                                                                                            Opis
                                Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaropznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwirząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.Podręcznik dopuszczopny do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 10/2011
                            
                        Szczegóły
Rok wydania
                                            2011
                                        Oprawa
                                            miękka
                                        Ilość stron
                                            260
                                        ISBN
                                            9788302110269
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        EAN
                                            9788302110269
                                        Data premiery
                                            2011-08-23
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                            Technologia gastronomiczna. Część 2
                        
                    
                                            
                    
                    
                    41,80 zł
                                            
Recenzje