41.8
Książki
WSiP
Technologia gastronomiczna. Część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaropznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwirząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.Podręcznik dopuszczopny do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 10/2011
Szczegóły
Rok wydania
2011
Oprawa
miękka
Ilość stron
260
ISBN
9788302110269
Rodzaj
Książka
EAN
9788302110269
Data premiery
2011-08-23
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna. Część 2
41,80 zł
Recenzje