19.99
Pozostałe
Olesiejuk
Dr. Oetker. Delikatne pieczenie metodą 80 stopni. Najlepsze przepisy
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Oprawa: oprawa twarda
Opis
Gotowanie bez stresu, a następnie delektowanie się wyborną pieczenią czy doskonale wypieczonym stekiem – oto, co można osiągnąć dzięki metodzie przyrządzania mięs w niskich temperaturach.
Dzięki tej metodzie pieczeń powoli dochodzi w piekarniku, bez ryzyka przypalenia czy wyschnięcia. Może również poleżeń w nim nieco dłużej, nie tracąc soczystości.
Dla wszystkich entuzjastów delikatnie przyrządzonych mięs, jak i dla tych którzy swoją przygodę z metodą pieczenia w temperaturze 80 stopni pragną dopiero rozpocząć, zebraliśmy mnóstwo nowych przepisów na duże i małe dania.
Wszystkie przepisy są rekomendowane przez Dr. Oetkera, a opracowano je w taki sposób, że przygotowane według nich potrawy muszą się udać.
Dzięki tej metodzie pieczeń powoli dochodzi w piekarniku, bez ryzyka przypalenia czy wyschnięcia. Może również poleżeń w nim nieco dłużej, nie tracąc soczystości.
Dla wszystkich entuzjastów delikatnie przyrządzonych mięs, jak i dla tych którzy swoją przygodę z metodą pieczenia w temperaturze 80 stopni pragną dopiero rozpocząć, zebraliśmy mnóstwo nowych przepisów na duże i małe dania.
Wszystkie przepisy są rekomendowane przez Dr. Oetkera, a opracowano je w taki sposób, że przygotowane według nich potrawy muszą się udać.
Szczegóły
Tytuł
Dr. Oetker. Delikatne pieczenie metodą 80 stopni. Najlepsze przepisy
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
oprawa twarda
Ilość stron
208
Format
19.5x26.5 cm
ISBN
9788376269788
Rodzaj
Książka
EAN
9788376269788
Data premiery
2010-04-22
Kraj produkcji
PL
Producent
Dressler Dublin sp. z o.o
Dodałeś produkt do koszyka

Dr. Oetker. Delikatne pieczenie metodą 80 stopni. Najlepsze przepisy
19,99 zł
Recenzje