0
Książki
SBM
Czekolada. Dania główne i desery
Opis
We współczesnej gastronomii kakao i gorzka czekolada znajdują szerokie zastosowanie nie tylko do wytwarzania słodyczy. Gorycz kakao znakomicie podkreśla i pogłębia aromaty mięsa oraz ryb, a jego uniwersalny smak świetnie łączy się z szeroką gamą przypraw i produktów. Dodatkowo czekolada nadaje gorącym potrawom aksamitną konsystencję, a schłodzona doskonale utwardza i scala. W książce znajdują się pomysły na potrawy kuchni międzynarodowej i fusion, których wspólnym mianownikiem jest zastosowanie czekolady.
Szczegóły
Tytuł
Czekolada. Dania główne i desery
Autor
Bernardes-Rusin Mira
Wydawnictwo
Seria
TWOJA KUCHNIA
Rok wydania
2014
Oprawa
twarda
Ilość stron
64
Format
165 x 240
mm
mm
ISBN
978-83-7845-721-3
Rodzaj
Książka
EAN
9788378457213
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo SBM Sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Czekolada. Dania główne i desery
0,00 zł
Recenzje