16.5
Książki
Ekonomik
Podstawy rachunkowości ZSZ Podręcznik Kucharz małej gastronomii
Wydawnictwo:
Ekonomik
Oprawa: miękka
Opis
Podręcznik dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej". Zgodny z podstawą programową i programem nauczania 512 [05]/SZ/MENiS/2002.05.08 zatwierdzonym przez MEN. Podręcznik został zgłoszony do MEN w celu uzyskania wpisu do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach. Zawiera: 22 rysunki 10 tabel 62 przykłady 19 wzorów 242 ćwiczenia
Szczegóły
Tytuł
Podstawy rachunkowości ZSZ Podręcznik Kucharz małej gastronomii
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
miękka
Ilość stron
178
ISBN
9788374490986
Rodzaj
Książka
EAN
9788374490986
Data premiery
2010-08-27
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Ekonomik Andrzej Komosa
Dodałeś produkt do koszyka

Podstawy rachunkowości ZSZ Podręcznik Kucharz małej gastronomii
16,50 zł
Recenzje