44.21
Książki
Rea
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: miękka
Opis
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Autor
Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
miękka
Ilość stron
208
Format
19.0x25.0
Rodzaj
Książka
EAN
9788302141058
Data premiery
2004-10-27
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
44,21 zł
Recenzje