19.04
Książki
Dragon
Gotowanie na parze(czerwona)
Wydawnictwo:
Dragon
Oprawa: miękka
Opis
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Szczegóły
Rok wydania
2010
Oprawa
miękka
ISBN
9788361582526
Rodzaj
Książka
EAN
9788361582526
Data premiery
2010-01-27
Kraj produkcji
PL
Producent
WYDAWNICTWO DRAGON PL
Dodałeś produkt do koszyka

Gotowanie na parze(czerwona)
19,04 zł
Recenzje