41.8
                                            Książki
                                            WSiP
                                        
                                        Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: broszurowa
                                                                                            Opis
                                Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja isosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii".
                            
                        Szczegóły
Tytuł
                                        Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
                                    
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                                                                                                                                                        
                                                                Małgorzata Konarzewska
                                                            
                                                                                                                ,                                                                                                                                                                        Barbara Zielonka
                                                                                                                ,                                                                                                                                                                        Maria K
                                                                                                                                                                                                                    
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Rok wydania
                                            2013
                                        Oprawa
                                            broszurowa
                                        Ilość stron
                                            218
                                        Format
                                            20,5x26 cm
                                        ISBN
                                            9788302141041
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        EAN
                                            9788302141041
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
                        
                    
                                            
                    
                    
                    41,80 zł
                                            
                                                    
Recenzje