41.8
Książki
WSiP
Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszurowa
Opis
Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja isosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii".
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
Autor
Małgorzata Konarzewska
, Barbara Zielonka
, Maria K
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
broszurowa
Ilość stron
218
Format
20,5x26 cm
ISBN
9788302141041
Rodzaj
Książka
EAN
9788302141041
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
41,80 zł
Recenzje