60.42
Podręczniki
WSiP
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (Uszkodzona okładka)
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
Szczegóły
Tytuł
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (Uszkodzona okładka)
Autor
Bogdan Drzazga
Wydawnictwo
Wydanie
5
Rok wydania
1999
Oprawa
Miękka
Ilość stron
420
Format
14 x 20 cm
Języki
polski
ISBN
8302066656
Rodzaj
Podręcznik
EAN
9788302066658
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna (Uszkodzona okładka)
60,42 zł
Recenzje