65.06
Książki
WSiP
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej. Omówiono metody oznaczania węglowodanów, białek tłuszczów oraz kwasowości w produktach spożywczych. Podano również ogólne wiadomości o analizie mikrobiologicznej żywności, powietrza, wody i sprzętu.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Wydanie
5
Rok wydania
1999
Oprawa
Miękka
Ilość stron
420
Format
14 x 20 cm
Języki
polski
ISBN
8302066656
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302066658
Dodałeś produkt do koszyka
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
65,06 zł
Recenzje