42
Książki
ODDK
Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).
Szczegóły
Rok wydania
2006
Oprawa
Miękka
Ilość stron
56
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
8374263210
Rodzaj
Książka
EAN
9788374263214
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość
42,00 zł
Recenzje