26.3
Chemia
Wydawnictwo Naukowe UAM
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe UAM
Oprawa: Miękka
Opis
Spis treści:
Wykaz ważniejszych skrótów i symboli
1. Pozostałości chemiczne w żywności
2. Micelarna chromatografia cieczowa
3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów
4. Zależność między aktywnością a strukturą związku
5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych
6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego
7. Część eksperymentalna
8. Podsumowanie
Literatura
Wykaz ważniejszych skrótów i symboli
1. Pozostałości chemiczne w żywności
2. Micelarna chromatografia cieczowa
3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów
4. Zależność między aktywnością a strukturą związku
5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych
6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego
7. Część eksperymentalna
8. Podsumowanie
Literatura
Szczegóły
Tytuł
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
Autor
Szymański Arkadiusz
Wydawnictwo
Rok wydania
2006
Oprawa
Miękka
Ilość stron
130
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788323216988
Rodzaj
Książka
EAN
9788323216988
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Naukowe UAM
Dodałeś produkt do koszyka

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej
26,30 zł
Recenzje