loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
79.58 Książki Wydawnictwo Naukowe PWN
79,58 zł
Wysyłka: 1-2 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory,
-drób, jaja i przetwory,
-tłuszcze roślinne i zwierzęce
-warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Szczegóły

Wydanie
1
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka
Ilość stron
300
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788301200473
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788301200473
Data premiery
2018-08-22

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
79,58 zł
Wysyłka: 1-2 dni robocze
+ czas dostawy
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Badanie towarów spożywczych
Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
79,58 zł
Przejdź do koszyka
79,58 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO