79.58
Książki
Wydawnictwo Naukowe PWN
Badanie towarów spożywczych
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe PWN
Oprawa: Miękka
Opis
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory,
-drób, jaja i przetwory,
-tłuszcze roślinne i zwierzęce
-warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory,
-drób, jaja i przetwory,
-tłuszcze roślinne i zwierzęce
-warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Szczegóły
Tytuł
Badanie towarów spożywczych
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka
Ilość stron
300
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788301200473
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788301200473
Data premiery
2018-08-22
Dodałeś produkt do koszyka
Badanie towarów spożywczych
79,58 zł
Recenzje