43.1
Książki
Pascal
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Wydawnictwo:
Pascal
Oprawa: Miękka
43,10 zł
Cena rekomendowana: 65,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: poniedziałek 23.12.2024
Zapłać za 30 dni
Opis
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor
Wydawnictwo
Temat
Rok wydania
2023
Oprawa
Miękka
Ilość stron
272
Format
16.2x21.0cm
Języki
polski
ISBN
9788383171067
Rodzaj
Książka
EAN
9788383171067
Data premiery
2023-02-01
Dodałeś produkt do koszyka
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
43,10 zł
Recenzje