208.74
Książki
Phaidon Press
China: The Cookbook
Wydawnictwo:
Phaidon Press
Oprawa: Twarda barwione brzegi
208,74 zł
Cena rekomendowana: 213,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Opis
The definitive cookbook bible of the world’s most popular and oldest cuisineNow available with a new lush red cover with gilt edging,China: The Cookbook presents more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, meticulously collected by two of the country’s bestselling cookbook writers.From popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, to lesser-known regional classics including Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken Chicken, this authoritative book showcases the culinary diversity of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the eight major regions and twelve minor regions and additional selected recipes from star chefs from around the world.
Producent:
MACMILLAN DISTRIBUTION
CROMWELL PLACE, LIME TREE WAY
RG24 8YJ BASINGSTOKE HAMPSHIRE INT BUSINESS PARK, (GB)
tel:
email:
Szczegóły
Rok wydania
2025
Oprawa
Twarda barwione brzegi
Ilość stron
720
Format
18.0x27.0cm
Języki
angielski
ISBN
9781838669225
Rodzaj
Książka
EAN
9781838669225
Dodałeś produkt do koszyka

China: The Cookbook
208,74 zł
Recenzje