59.9
Pozostałe
W.A.B.
Chleb
Wydawnictwo:
W.A.B.
Oprawa: Twarda
Opis
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego biblię - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Kraj produkcji: PL
Producent:
GRUPA WYDAWNICZA FOKSAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Marszałkowska 116/122
00-017 Warszawa (PL)
tel: 22 3295000
email: [email protected]
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2013
Oprawa
Twarda
Ilość stron
478
Format
19.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788378819288
Tłumacze
Kowalczyk Jakub
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788378819288
Data premiery
2013-11-14
Dodałeś produkt do koszyka

Chleb
59,90 zł
Recenzje