34.2
Książki
Buchmann
Chleb
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Wydawnictwo:
Buchmann
Oprawa: Miękka
34,20 zł
Cena rekomendowana: 49,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego biblię - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Szczegóły
Tytuł
Chleb
Podtytuł
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Autor
Jeffrey Hamelman
Wydawnictwo
Wydanie
2
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
478
Format
18.5x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788328012592
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Kowalczyk Jakub
Tytuł oryginału
Bread
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788328012592
Dodałeś produkt do koszyka
Chleb
34,20 zł
Recenzje