67.43
Klasa 2
WSiP
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Książka zawiera zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby prowadzenia operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Autor
Czesław Dojutrek
, Andrzej Pietrzyk
Wydawnictwo
Wydanie
3
Rok wydania
2007
Oprawa
miękka
Ilość stron
424
Format
14,5 x 20,5 cm
Języki
polski
ISBN
978-83-02-07846-0
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302078460
Dodałeś produkt do koszyka
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
67,43 zł
Recenzje