loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
67.43 Klasa 2 WSiP

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych

Czesław Dojutrek

,

Andrzej Pietrzyk

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: miękka

Opis

Książka zawiera zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby prowadzenia operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.

Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.

Szczegóły

Tytuł
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Autor
Czesław Dojutrek , Andrzej Pietrzyk
Wydawnictwo
Wydanie
3
Rok wydania
2007
Oprawa
miękka
Ilość stron
424
Format
14,5 x 20,5 cm
Języki
polski
ISBN
978-83-02-07846-0
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302078460

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych - Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk
Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych
Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk
67,43 zł
Przejdź do koszyka
67,43 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO