46.31
Marketing i ekonomia
MOJA Consulting
Ciemna strona gastronomii
Jak skutecznie przeciwdziałać kradzieży pracowniczej
Wydawnictwo:
MOJA Consulting
Oprawa: Miękka
46,31 zł
Cena rekomendowana: 65,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Zapłać za 30 dni
Opis
Każda okazja czyni złodzieja. Jeśli masz podejrzenia, że w Twoim lokalu gastronomicznym może dochodzić do kradzieży pracowniczych, koniecznie sięgnij po poradnik "Ciemna strona gastronomii". Zawarte w nim informacje umożliwiają uporanie się z nieuczciwym personelem, tym samym zapobiegając odpływowi gotówki z firmowej kasy.
Jan Marek Mołoniewicz, autor niniejszej publikacji, dostarcza szeregu porad pozwalających rozpoznać symptomy kradzieży pracowniczej. Jeżeli w prowadzonym przez Ciebie lokalu mają miejsce niezgodności z raportami kasowymi, nagminne awarie kasy fiskalnej czy niespodziewane wzrosty cen produktów, może to być sygnał ostrzegawczy wymagający działania. Brak kontroli w lokalu może skutkować sporymi kosztami sięgającymi nawet 15% wielkości sprzedaży, a nawet prowadzić do bankructwa.
Dzięki poradnikowi "Ciemna strona gastronomii" poznasz sposoby przeciwdziałania kradzieży, dzięki czemu unikniesz groźnych dla biznesu strat. Autor przedstawia najpopularniejsze metody, jakimi posługują się pracownicy branży gastronomicznej dopuszczający się przywłaszczenia, a także podpowiada, w jaki sposób skutecznie rozprawić się z problemem.
W swoich pracach Jan Marek Mołoniewicz skupia się na zagadnieniach związanych z biznesem gastronomicznym. Wśród publikacji jego autorstwa znalazło się unikatowe na polskim rynku wydawniczym kompendium wiedzy poświęcone zarządzaniu gastronomią "Menedżer gastronomii" czy poradnik "Sprzedaż w gastronomii". Książki dostarczają praktycznych informacji, jak zwiększyć zyski z działalności.
Jan Marek Mołoniewicz, autor niniejszej publikacji, dostarcza szeregu porad pozwalających rozpoznać symptomy kradzieży pracowniczej. Jeżeli w prowadzonym przez Ciebie lokalu mają miejsce niezgodności z raportami kasowymi, nagminne awarie kasy fiskalnej czy niespodziewane wzrosty cen produktów, może to być sygnał ostrzegawczy wymagający działania. Brak kontroli w lokalu może skutkować sporymi kosztami sięgającymi nawet 15% wielkości sprzedaży, a nawet prowadzić do bankructwa.
Dzięki poradnikowi "Ciemna strona gastronomii" poznasz sposoby przeciwdziałania kradzieży, dzięki czemu unikniesz groźnych dla biznesu strat. Autor przedstawia najpopularniejsze metody, jakimi posługują się pracownicy branży gastronomicznej dopuszczający się przywłaszczenia, a także podpowiada, w jaki sposób skutecznie rozprawić się z problemem.
W swoich pracach Jan Marek Mołoniewicz skupia się na zagadnieniach związanych z biznesem gastronomicznym. Wśród publikacji jego autorstwa znalazło się unikatowe na polskim rynku wydawniczym kompendium wiedzy poświęcone zarządzaniu gastronomią "Menedżer gastronomii" czy poradnik "Sprzedaż w gastronomii". Książki dostarczają praktycznych informacji, jak zwiększyć zyski z działalności.
Szczegóły
Tytuł
Ciemna strona gastronomii
Podtytuł
Jak skutecznie przeciwdziałać kradzieży pracowniczej
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
162
Format
16.5x24.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788393944804
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788393944804
Data premiery
2014-12-18
Dodałeś produkt do koszyka
Ciemna strona gastronomii
46,31 zł
Recenzje