24
Chemia
Wydawnictwo Naukowe UMK
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe UMK
Oprawa: Miękka
Opis
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
Szczegóły
Tytuł
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
182
Format
16.0x22.5cm
Języki
polski
ISBN
9788323129400
Rodzaj
Książka
EAN
9788323129400
Data premiery
2013-10-02
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Naukowe UMK
Dodałeś produkt do koszyka

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
24,00 zł
Recenzje