22.92
Wypieki i desery
Jedność
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Wydawnictwo:
Jedność
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
22,92 zł
Cena rekomendowana: 34,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady. Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów ?czekoladowych?, którym trudno się oprzeć. Odbiorcy - wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania ?czekoladowych? deserów - osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa - można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów - poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach - w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady - dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
Szczegóły
Tytuł
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Autor
Francesca Badi
, Omar Busi
Wydawnictwo
Temat
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
256
Format
19.7x24.1
Języki
polski
ISBN
9788379714322
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379714322
Data premiery
2018-05-10
Dodałeś produkt do koszyka
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
22,92 zł
Recenzje