29.9
Książki
Olimp Media
Cztery pory roku w polskiej kuchni
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Ta książka podpowie Wam, jak jeść zdrowo i smacznie o każdej porze roku!
Cztery pory roku w polskiej kuchni to książka kulinarna uwzględniająca odwieczny rytm natury. W 12 działach-miesiącach zostały pogrupowane przepisy na dania dostosowane do zmieniającej się aury.
W miesiącach wiosenno-letnich autorka proponuje specjały z młodymi jarzynami i sezonowymi owocami ? na przykład w maju poleca szparagi w różnej postaci.
W październiku i listopadzie z kolei zachęca do wzbogacenia jadłospisu o tak typowo jesienne warzywa, jak kapusta oraz dynia.
Mroźny luty zaś to czas, kiedy warto przyrządzać potraw poprawiające nastrój i kondycję.
Ponadto autorka w swoim kulinarnym kalendarzu uwzględnia specjalne okazje, takie jak święta, karnawał czy letnie przyjęcie przy grillu.
Cztery pory roku w polskiej kuchni to książka kulinarna uwzględniająca odwieczny rytm natury. W 12 działach-miesiącach zostały pogrupowane przepisy na dania dostosowane do zmieniającej się aury.
W miesiącach wiosenno-letnich autorka proponuje specjały z młodymi jarzynami i sezonowymi owocami ? na przykład w maju poleca szparagi w różnej postaci.
W październiku i listopadzie z kolei zachęca do wzbogacenia jadłospisu o tak typowo jesienne warzywa, jak kapusta oraz dynia.
Mroźny luty zaś to czas, kiedy warto przyrządzać potraw poprawiające nastrój i kondycję.
Ponadto autorka w swoim kulinarnym kalendarzu uwzględnia specjalne okazje, takie jak święta, karnawał czy letnie przyjęcie przy grillu.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2010
Oprawa
Twarda
Ilość stron
128
Format
16.5x24 cm
ISBN
978-83-615-1384-1
Rodzaj
Książka
EAN
9788361513841
Data premiery
2010-02-16
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Cztery pory roku w polskiej kuchni
29,90 zł
Recenzje