5.34
Sposoby przyrządzania
Olesiejuk
Dania z wołowiny. W kuchni
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Oprawa: oprawa broszurowa
Opis
Pieczone steki, apetyczne rostbefy – kulinarne sekrety dla tych, którzy uwielbiają czerwone mięso lub chcą się nauczyć je przyrządzać.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Rok wydania
2012
Oprawa
oprawa broszurowa
Ilość stron
64
Format
19x23.5 cm
ISBN
9788378447771
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788378447771
Dodałeś produkt do koszyka
Dania z wołowiny. W kuchni
5,34 zł
Recenzje