19.9
Książki
RM
Domowe konserwowanie żywności
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
Opis
Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzywCiesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rokNie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.
Szczegóły
Wydanie
2
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
216
Format
16.5x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377731406
Tłumacze
Kowalczyk Marcin
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377731406
Data premiery
2014-04-04
Dodałeś produkt do koszyka
Domowe konserwowanie żywności
19,90 zł
Recenzje