29.9
Książki
Olimp Media
Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Opis
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby !
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
Szczegóły
Tytuł
Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Autor
Prokopczuk Zbigniew
Wydawnictwo
Seria
Polskie tradycje kulinarne
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377070437
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070437
Data premiery
2011-02-08
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
29,90 zł
Recenzje