19.62
Książki
RM
Domowe wędzenie żywności
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
19,62 zł
Cena rekomendowana: 29,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Szczegóły
Wydanie
4
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377735787
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377735787
Dodałeś produkt do koszyka
Domowe wędzenie żywności
19,62 zł
Recenzje