30.08
Sposoby przyrządzania
RM
Domowe wędzenie żywności
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
30,08 zł
Cena rekomendowana: 44,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegóły
Wydanie
7
Rok wydania
2022
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
16.0 x 24.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788381516136
Rodzaj
Książka
EAN
9788381516136
Dodałeś produkt do koszyka
![Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson](https://webimage.pl/pics/136/6/s9788381516136.jpg)
Domowe wędzenie żywności
30,08 zł
Recenzje