29.7
Książki
RM
Domowe wędzenie żywności
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
29,70 zł
Cena rekomendowana: 44,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Zapłać za 30 dni
Opis
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegóły
Wydanie
10
Rok wydania
2024
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788381519205
Rodzaj
Książka
EAN
9788381519205
Data premiery
2024-11-06
Dodałeś produkt do koszyka
Domowe wędzenie żywności
29,70 zł
Recenzje