44.99
Książki
RM
Domowe wędzenie żywności
Wydawnictwo:
RM
Opis
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Szczegóły
Rok wydania
2024
ISBN
978-83-8151-920-5
Rodzaj
Książka
EAN
9788381519205
Data premiery
2024-11-06
Dodałeś produkt do koszyka
Domowe wędzenie żywności
44,99 zł
Recenzje