24.85
Sposoby przyrządzania
RM
Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
24,85 zł
Cena rekomendowana: 34,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Domowa produkcja żywności, w tym wędzenie, od lat staje się coraz bardziej popularna. I choć sklepowe półki uginają się od setek wyrobów, to smak domowej szynki jest ciągle nie do pobicia. Czy trudno ją zrobić? Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów i wielu innych pyszności. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce podano przepisy na wspaniałe i zdrowe przysmaki. Wyjaśniono, jak zbudować przydomową wędzarnię. Opisano także różnice między wędzeniem na zimno i gorąco oraz omówiono kwestie związane z doborem drewna do wędzenia. Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Szczegóły
Wydanie
6
Rok wydania
2021
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
16x22.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788381515061
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788381515061
Dodałeś produkt do koszyka
![Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI - Warren R. Andreson](https://webimage.pl/pics/061/5/s9788381515061.jpg)
Domowe wędzenie żywności. Wyd. VI
24,85 zł
Recenzje