22.09
Sposoby przyrządzania
RM
Domowy wyrób serów
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: miękka
22,09 zł
Cena rekomendowana: 29,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Zapraszamy do zapoznania się z książką o bogatym wnętrzu dla każdego przyszłego sympatyka serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Książka posiada 11 rozdziałów , zaczynając od podstaw (omówienie składników, wykorzystywane materiały, techniki przygotowywania) poprzez rozmaite przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie. Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów!
"Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” - San Francisco Examiner
Książka doskonała na prezent, a przede wszystkim na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Książka posiada 11 rozdziałów , zaczynając od podstaw (omówienie składników, wykorzystywane materiały, techniki przygotowywania) poprzez rozmaite przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie. Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów!
"Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” - San Francisco Examiner
Książka doskonała na prezent, a przede wszystkim na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: [email protected]
Szczegóły
Wydanie
6
Rok wydania
2020
Oprawa
miękka
Ilość stron
272
Format
16.5 x 23.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788381513821
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Knopińska Olga
Tytuł oryginału
Home cheese making
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788381513821
Data premiery
2020-06-08
Dodałeś produkt do koszyka

Domowy wyrób serów
22,09 zł
Recenzje