22.09
Sposoby przyrządzania
RM
Domowy wyrób serów
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: miękka
22,09 zł
Cena rekomendowana: 29,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Zapraszamy do zapoznania się z książką o bogatym wnętrzu dla każdego przyszłego sympatyka serów!
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Książka posiada 11 rozdziałów , zaczynając od podstaw (omówienie składników, wykorzystywane materiały, techniki przygotowywania) poprzez rozmaite przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie. Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów!
"Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” - San Francisco Examiner
Książka doskonała na prezent, a przede wszystkim na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Książka posiada 11 rozdziałów , zaczynając od podstaw (omówienie składników, wykorzystywane materiały, techniki przygotowywania) poprzez rozmaite przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie. Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów!
"Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” - San Francisco Examiner
Książka doskonała na prezent, a przede wszystkim na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.
Szczegóły
Wydanie
6
Rok wydania
2020
Oprawa
miękka
Ilość stron
272
Format
16.5 x 23.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788381513821
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Knopińska Olga
Tytuł oryginału
Home cheese making
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788381513821
Dodałeś produkt do koszyka
Domowy wyrób serów
22,09 zł
Recenzje