22.09
                                            Sposoby przyrządzania
                                            RM
                                        
                                        Domowy wyrób serów
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            RM
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: miękka
                                                                                            
                                                    22,09 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 29,99 zł                                                        
                                                            
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                    Produkt chwilowo niedostępny                                                
                                                                                                                                                            
                                                            Powiadom o dostępności
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                    Opis
                                Zapraszamy do zapoznania się z książką o bogatym wnętrzu dla każdego przyszłego sympatyka serów!  
Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Książka posiada 11 rozdziałów , zaczynając od podstaw (omówienie składników, wykorzystywane materiały, techniki przygotowywania) poprzez rozmaite przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie. Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów!
"Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” - San Francisco Examiner
Książka doskonała na prezent, a przede wszystkim na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.
                            
                        Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków
Książka posiada 11 rozdziałów , zaczynając od podstaw (omówienie składników, wykorzystywane materiały, techniki przygotowywania) poprzez rozmaite przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie. Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów!
"Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” - San Francisco Examiner
Książka doskonała na prezent, a przede wszystkim na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.
Szczegóły
Wydanie
                                            6
                                        Rok wydania
                                            2020
                                        Oprawa
                                            miękka
                                        Ilość stron
                                            272
                                        Format
                                            16.5 x 23.5 cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788381513821
                                        Język oryginału
                                            angielski
                                        Tłumacze
                                            Knopińska Olga
                                        Tytuł oryginału
                                            Home cheese making
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788381513821
                                        Data premiery
                                            2020-06-08
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwo RM sp. z o.o.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Domowy wyrób serów
                        
                    
                                            
                    
                    
                    22,09 zł
                                                    
                                                    
Recenzje