14.48
Sposoby przyrządzania
Graf_ika
Drób. Sposoby przyrządzania
Wydawnictwo:
Graf_ika
Oprawa: miękka
14,48 zł
Cena rekomendowana: 18,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: poniedziałek 23.12.2024
Zapłać za 30 dni
Opis
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3
Producent:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: [email protected]
email:
Podmiot odpowiedzialny:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: [email protected]
email:
Szczegóły
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
40
Format
16.5x24.0 cm
ISBN
978-83-8244-026-3
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788382440263
Data premiery
2021-04-29
Dodałeś produkt do koszyka
Drób. Sposoby przyrządzania
14,48 zł
Recenzje