96.84
Wypieki i desery
Wydawnictwo Naukowe PWN
Drobne wypieki
Technologia w cukierni
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe PWN
Oprawa: Miękka
96,84 zł
Cena rekomendowana: 99,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Jak wygląda podział wyrobów cukierniczych? Czym różnią się wyroby z ciast francuskich od wyrobów z ciast półfrancuskich? Jak przeprowadzić kontrolę surowców oraz gotowych wypieków? Na jakie czynniki należy zwrócić uwagę, aby zwiększyć trwałość produktów cukierniczych i zmniejszyć ich podatność na psucie?Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Książka stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych oraz ich podział ze względu na sposób wytwarzania.W książce znajdują się informacje dotyczące m.in.:podziału wyrobów cukierniczychskładników receptur i ich właściwości funkcjonalnych zależności między ilością surowca a uzyskaną jakością produktuprocesu produkcji wyrobów cukierniczych pakowania i przechowywania analizy sensorycznej określania wartości odżywczych analityki wyrobów cukierniczych Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2019
Oprawa
Miękka
Ilość stron
300
Format
15.0x23.5
Języki
polski
ISBN
9788301184704
Redakcja
Seibel Wilfried
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788301184704
Dodałeś produkt do koszyka
Drobne wypieki
96,84 zł
Recenzje