46.1
Książki
Pascal
Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek
Wydawnictwo:
Pascal
Oprawa: Twarda
46,10 zł
Cena rekomendowana: 64,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Wiesz, że z ogórka można zrobić lody, a z arbuza wytrawny chłodnik? Próbowałeś mizerii z rzodkiewką albo szarlotki z dynią? Jeśli brakuje ci pomysłu na cukinię, a ilość odmian dyń przyprawia cię o zawrót głowy koniecznie zajrzyj do środka. Pysznych warzyw na talerzu nigdy dość! - Dominika Wójciak, autorka książek kulinarnych, m.in. Sezonowego warzywa, zwyciężczyni 3 edycji programu MasterChef
DYNIA CUKINIA OGÓREK ARBUZ MELON Odnajdziesz tu mnóstwo gotowych przepisów i tyle samo inspiracji, dzięki którym na nowo odkryjesz niedoceniane smaki warzyw dyniowatych, urozmaicisz swoje nudne potrawy, stworzysz oryginalne przepisy. Lody ogórkowe, pierogi leniwe z cukinią, szaszłyki arbuzowe z krewetkami, burrito z łososiem i melonem, frytki z dyni, a może tarta gruszkowo-dyniowa Zainspiruj się i odkryj dyniowate, bo nie taka dynia jesienna, jak ją malują! Z książek tych facetów bije moc niebanalnych warzyw. Tym razem zabierają nas w podróż przez dyniowate pola. Już nie mogę się doczekać sezonu na ogórki, arbuzy i dynie. - Piotr Kucharski, autor książek kulinarnych, m.in. Miejskiego farmera, pasjonat gotowania.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz miłośnicy kulinariów, autorzy bloga Gotowanie z pasją i książki Kipi kasza. Połączenie dwóch pasji gotowania i fotografii zaowocowało smakowitą książką o dyniowatych.
DYNIA CUKINIA OGÓREK ARBUZ MELON Odnajdziesz tu mnóstwo gotowych przepisów i tyle samo inspiracji, dzięki którym na nowo odkryjesz niedoceniane smaki warzyw dyniowatych, urozmaicisz swoje nudne potrawy, stworzysz oryginalne przepisy. Lody ogórkowe, pierogi leniwe z cukinią, szaszłyki arbuzowe z krewetkami, burrito z łososiem i melonem, frytki z dyni, a może tarta gruszkowo-dyniowa Zainspiruj się i odkryj dyniowate, bo nie taka dynia jesienna, jak ją malują! Z książek tych facetów bije moc niebanalnych warzyw. Tym razem zabierają nas w podróż przez dyniowate pola. Już nie mogę się doczekać sezonu na ogórki, arbuzy i dynie. - Piotr Kucharski, autor książek kulinarnych, m.in. Miejskiego farmera, pasjonat gotowania.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz miłośnicy kulinariów, autorzy bloga Gotowanie z pasją i książki Kipi kasza. Połączenie dwóch pasji gotowania i fotografii zaowocowało smakowitą książką o dyniowatych.
Szczegóły
Tytuł
Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2017
Oprawa
Twarda
Ilość stron
288
Format
20.5x26.7
Języki
polski
ISBN
9788381030120
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788381030120
Dodałeś produkt do koszyka
Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek
46,10 zł
Recenzje