35
Książki
Multico
Dziczyzna i inne dary lasu
Opis
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny.
W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów opisanych krok po kroku ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów opisanych krok po kroku ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
Szczegóły
Tytuł
Dziczyzna i inne dary lasu
Autor
Vauk Gottfried
, Behrendt Lutz
, Stumpf Jens
Wydawnictwo
Seria
Kuchnia na co dzień i od święta
Rok wydania
2010
Oprawa
Twarda
Ilość stron
160
Format
17.0x24.6cm
Języki
polski
ISBN
9788370738259
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Floriańczyk Barbara
Rodzaj
Książka
EAN
9788370738259
Data premiery
2010-03-02
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Dodałeś produkt do koszyka

Dziczyzna i inne dary lasu
35,00 zł
Recenzje