34.29
Książki
Pascal
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
Wydawnictwo:
Pascal
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
34,29 zł
Cena rekomendowana: 49,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania! Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych). Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie - jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również "Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin", gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych). Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie - jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również "Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin", gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
336
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788381032506
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788381032506
Dodałeś produkt do koszyka
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
34,29 zł
Recenzje