17.23
Książki
SBM
Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Wydawnictwo:
SBM
Oprawa: miękka
17,23 zł
Cena rekomendowana: 29,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.
Szczegóły
Tytuł
Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
Autor
Anna Skrzypek
Wydawnictwo
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
136
Format
206 x 283 mm
ISBN
9788382220636
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788382220636
Data premiery
2021-03-01
Dodałeś produkt do koszyka
Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz
17,23 zł
Recenzje