69.48
Książki
PWE
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej
Wydawnictwo:
PWE
Oprawa: Miękka
69,48 zł
Cena rekomendowana: 79,91 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Owce są nieodłącznie związane z życiem człowieka. Zostały udomowione jako pierwsze zwierzęta gospodarskie. Wraz z upływem czasu owce były w różny sposób użytkowane, w zależności od uwarunkowań przyrodniczych i społecznych. Wiele istniejących systemów produkcji owczarskiej ma charakter tradycyjny, niezmienny od kilkuset lat. Współcześnie owce dostarczają wielu cennych produktów oraz usług ważnych z punktu widzenia społeczno-gospodarczego, co też ma wpływ na uwarunkowania społeczno-ekonomiczne konkurencyjności produkcji owczarskiej.Monografia jest wynikiem przemyśleń i reakcji autora na problemy związane z produkcją owczarską. Jest to działalność ważna, ale często społeczeństwo nie jest świadome roli owiec. Dlatego celem jest też wskazanie najważniejszych aspektów konkurencyjności dla produkcji owczarskiej w sposób bardzo kompleksowy. Autor ma nadzieję, że monografia przyczyni się do spopularyzowania wiedzy o znaczeniu owiec w życiu człowieka.
Szczegóły
Tytuł
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2024
Oprawa
Miękka
Ilość stron
244
Języki
polski
ISBN
9788320825909
Rodzaj
Książka
EAN
9788320825909
Dodałeś produkt do koszyka
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej
69,48 zł
Recenzje