69.02
Książki
PWE
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej
Wydawnictwo:
PWE
Oprawa: Miękka
69,02 zł
Cena rekomendowana: 79,91 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Opis
Owce są nieodłącznie związane z życiem człowieka. Zostały udomowione jako pierwsze zwierzęta gospodarskie. Wraz z upływem czasu owce były w różny sposób użytkowane, w zależności od uwarunkowań przyrodniczych i społecznych. Wiele istniejących systemów produkcji owczarskiej ma charakter tradycyjny, niezmienny od kilkuset lat. Współcześnie owce dostarczają wielu cennych produktów oraz usług ważnych z punktu widzenia społeczno-gospodarczego, co też ma wpływ na uwarunkowania społeczno-ekonomiczne konkurencyjności produkcji owczarskiej.Monografia jest wynikiem przemyśleń i reakcji autora na problemy związane z produkcją owczarską. Jest to działalność ważna, ale często społeczeństwo nie jest świadome roli owiec. Dlatego celem jest też wskazanie najważniejszych aspektów konkurencyjności dla produkcji owczarskiej w sposób bardzo kompleksowy. Autor ma nadzieję, że monografia przyczyni się do spopularyzowania wiedzy o znaczeniu owiec w życiu człowieka.
Szczegóły
Tytuł
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2024
Oprawa
Miękka
Ilość stron
244
Języki
polski
ISBN
9788320825909
Rodzaj
Książka
EAN
9788320825909
Kraj produkcji
PL
Producent
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej
69,02 zł
Recenzje