40.71
Chemia
WNT
Emulgatory
Wydawnictwo:
WNT
Oprawa: Miękka
Opis
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2001
Oprawa
Miękka
Ilość stron
182
Format
19.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
8320426618
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Emilia Barbara Cybulska
Tytuł oryginału
EMULSIFIERS
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788320426618
Dodałeś produkt do koszyka
Emulgatory
40,71 zł
Recenzje