49.9
Książki
Rea
Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
2400 przepisów
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki.
Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej.
Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki.
Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej.
Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki.
Szczegóły
Tytuł
Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
Podtytuł
2400 przepisów
Autor
Szymanderska Hanna
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
1064
Format
17.0x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443400
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443400
Data premiery
2011-03-26
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
49,90 zł
Recenzje