99
Książki
Rea
Encyklopedia Polskiej Sztuki Kulinarnej
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki. Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej. Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki.
Szczegóły
Rok wydania
2013
Oprawa
Twarda
Ilość stron
1064
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
8371414625
Rodzaj
Książka
EAN
9788371414626
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Encyklopedia Polskiej Sztuki Kulinarnej
99,00 zł
Recenzje