44.9
Książki
Rea
Encyklopedia wypieków i pieczenia
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki.Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami.Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować.W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.
Szczegóły
Tytuł
Encyklopedia wypieków i pieczenia
Podtytuł
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Twarda
Ilość stron
320
Format
17.5x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375441611
Język oryginału
szwedzki
Tłumacze
Jonsson Elżbieta
Tytuł oryginału
Rutiga bakboken
Rodzaj
Książka
EAN
9788375441611
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Encyklopedia wypieków i pieczenia
44,90 zł
Recenzje