62.2
Książki
Czarna Owca
Esencja smaku
Wydawnictwo:
Czarna Owca
Oprawa: Twarda
Opis
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami!
Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej; tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowa, o "Gotowaniu na antenie", wielkiej przygodzie z hotelem Jan III Sobieski oraz o piłkarskiej reprezentacji narodowej wymagającej potraw nie tylko wyjątkowo smacznych, ale i zdrowych. A wyniki kadry świadczą o tym, że udało mu się to z nawiązką - drugi z rzędu awans do mistrzostw świata wywalczony za kadencji kucharskiej Roberta Sowy.
Ponadto znajdują się w tej książce wywiady z innymi mistrzami kuchni, dziennikarzami, gwiazdami muzycznej sceny, dziennikarzami, trenerami i piłkarzami.
Jeśli tylko jesteś ciekaw fascynującej kuchni fuisine, lubisz dobrze i zdrowo zjeść, a także widzisz w potrawach dzieło sztuki, jest to książka dla Ciebie!
Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej; tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowa, o "Gotowaniu na antenie", wielkiej przygodzie z hotelem Jan III Sobieski oraz o piłkarskiej reprezentacji narodowej wymagającej potraw nie tylko wyjątkowo smacznych, ale i zdrowych. A wyniki kadry świadczą o tym, że udało mu się to z nawiązką - drugi z rzędu awans do mistrzostw świata wywalczony za kadencji kucharskiej Roberta Sowy.
Ponadto znajdują się w tej książce wywiady z innymi mistrzami kuchni, dziennikarzami, gwiazdami muzycznej sceny, dziennikarzami, trenerami i piłkarzami.
Jeśli tylko jesteś ciekaw fascynującej kuchni fuisine, lubisz dobrze i zdrowo zjeść, a także widzisz w potrawach dzieło sztuki, jest to książka dla Ciebie!
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2005
Oprawa
Twarda
Ilość stron
256
Format
22x28cm
Języki
polski
ISBN
8360207232
Rodzaj
Książka
EAN
9788360207239
Data premiery
2005-12-10
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Czarna Owca Sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Esencja smaku
62,20 zł
Recenzje