45.67
Książki
Vivante
Fermentacja warzyw
Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
Wydawnictwo:
Vivante
Oprawa: Twarda
45,67 zł
Cena rekomendowana: 59,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Fermentacja ? gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami ? dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.Dzięki tej książce poznasz również:? podstawy procesów fermentacji,? rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,? problemy, jakie możesz napotkać,? przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet? desery!Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
Producent:
WYDAWNICTWO KOBIECE Agnieszka Stankiewicz-Kierus Sp. Komandytowa
al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok (PL)
tel:
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Fermentacja warzyw
Podtytuł
Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
Autor
Christopher Shockey
, Kirsten Shockey
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2017
Oprawa
Twarda
Ilość stron
368
Format
22.0x22.5cm
Języki
polski
ISBN
9788365601209
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Kotarski Bartłomiej
Tytuł oryginału
Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brin
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788365601209
Data premiery
2017-11-15
Dodałeś produkt do koszyka

Fermentacja warzyw
45,67 zł
Recenzje