21.57
Książki
PIW
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
Wydawnictwo:
PIW
Oprawa: Twarda
21,57 zł
Cena rekomendowana: 30,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Anthelme Brillat-Savarin (1755 ? 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz ? mimo okresu niełaski ? pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej ? dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
Szczegóły
Tytuł
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
Autor
Anthelme Brillat-Savarin
Wydawnictwo
Wydanie
4
Rok wydania
2016
Oprawa
Twarda
Ilość stron
256
Format
12.5x20.0cm
Języki
polski
ISBN
9788364822124
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788364822124
Dodałeś produkt do koszyka
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
21,57 zł
Recenzje