loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
21.57 Książki PIW

Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

Anthelme Brillat-Savarin

Wydawnictwo: PIW
Oprawa: Twarda
21,57 zł
Cena rekomendowana: 30,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Anthelme Brillat-Savarin (1755 ? 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz ? mimo okresu niełaski ? pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej ? dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.

Szczegóły

Tytuł
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
Autor
Anthelme Brillat-Savarin
Wydawnictwo
Wydanie
4
Rok wydania
2016
Oprawa
Twarda
Ilość stron
256
Format
12.5x20.0cm
Języki
polski
ISBN
9788364822124
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788364822124

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
21,57 zł
Cena rekomendowana: 30,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej - Anthelme Brillat-Savarin
Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej
Anthelme Brillat-Savarin
21,57 zł
30,00 zł
Przejdź do koszyka
21,57 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO