loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
257 Książki Pearson

Foodservice Management: Principles and Practices

Monica Theis

,

June Payne-Palacio

Wydawnictwo: Pearson
Oprawa: Miękka
257,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

For courses in foodservice management or administration; hospitality management; quantity food production and/or purchasing; foodservice accounting/financial management; menu planning; foodservice marketing/merchandising, or related topics. Foodservice Operations for Today's College Students Authored by leading industry experts with years of teaching experience, the Thirteenth Edition of Foodservice Management: Principles and Practices offers a comprehensive, current, and practical overview of foodservice operations and business principles. Covering topics like food safety, human resources, finance, equipment, design, marketing, and filled with real-life case studies, this text gives college students a deep understanding of the issues they will face in any type of foodservice operation. Rich with graphics and photos, its visually appealing design is organized for maximum student engagement and understanding. This edition has been updated to reflect new trends in sustainability and food safety issues.Part 1 The Foundations 1 Chapter 1 The Foodservice Industry 3 Chapter 2 The Systems Approach 33 Part 2 The Fundamentals 57 Chapter 3 Food Safety 59 Chapter 4 Facility Sanitation and Safety 93 Chapter 5 The Menu 117 Part 3 The Operational Functions 151 Chapter 6 Purchasing 153 Chapter 7 Receiving, Storage, and Inventory 186 Chapter 8 Production 202 Chapter 9 Service 228 Part 4 The Facilities 249 Chapter 10 Facilities Planning and Design 251 Chapter 11 Equipment and Furnishings 289 Chapter 12 Resource Conservation 313 Part 5 The Management Functions 331 Chapter 13 Organizational Design 333 Chapter 14 Leadership 357 Chapter 15 Human Resource Management 381 Chapter 16 Performance Improvement 411 Chapter 17 Financial Management 437 Chapter 18 Marketing 467 Appendix A Principles of Basic Cooking 483 Appendix B Foodservice Equipment 491 Index 511

Szczegóły

Tytuł
Foodservice Management: Principles and Practices
Autor
Monica Theis , June Payne-Palacio
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
548
ISBN
9781292104195
EAN
9781292104195
Kraj produkcji
PL
Producent
GPSR Pearson Central Europe Sp. z o.o.
ul. Szamocka 8
01-748 Warszawa
PL

[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
257,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Foodservice Management: Principles and Practices - Monica Theis, June Payne-Palacio
Foodservice Management: Principles and Practices
Monica Theis, June Payne-Palacio
257,00 zł
Przejdź do koszyka
257,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO