loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
121.5 Literatura obcojęzyczna Thames and Hudson

French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Wydawnictwo: Thames and Hudson
121,50 zł
Cena rekomendowana: 149,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper.

From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au chocolat); it is a perfect complement to Ferrandi's bestselling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Here, the culinary school's team of experienced chef instructors provides more than 40 techniques, explained in 220 step-by-step instructions-from making your own poolish or levain to kneading, shaping, and scoring various types of loaves, and from laminating butter to braiding brioches. Base recipes for doughs, fillings, and classic viennoiserie provide fundamental building blocks.

Organized into four categories-traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches-the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks-from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.

Szczegóły

Tytuł
French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Rok wydania
2024
Ilość stron
304
Format
21.5 x 28.5 cm
Rodzaj
Książka
EAN
9782080433336

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
121,50 zł
Cena rekomendowana: 149,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
121,50 zł
149,00 zł
Przejdź do koszyka
121,50 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO